Schedule

We are currently programming 2014. Please check back for updates. Schedule is subject to change.

Speakers, Performers, and Panelists

Check out last year’s distinguished and exciting speakers, performers, and panelists!


Friday, June 20, 2014

V3con Opening Awards Reception

Presented by AAJA-Los Angeles Chapter
Hosted by Japanese American National Museum (JANM)

100 North Central Avenue, Los Angeles, CA 90012

Friday, June 20, 2014, 6:00 – 9:00 PM
Live performances, an opportunity to network and refreshments.

Dress code: Business Attire with flair!

 


Saturday, June 21, 2014

V3con Digital Media Conference

PRESENTED BY AAJA-Los Angeles Chapter
Hosted by Japanese American National Museum (JANM)

100 North Central Avenue, Los Angeles, CA 90012

 

8:00 a.m.: Registration and Breakfast (45 min.)

8:45 a.m.: Welcome remarks/icebreaker (15 min.)

9:00 a.m.: Plenary A (50 min.)

9:50 a.m.: Break/networking (10 min.)

10:00 a.m.: Plenary B (50 min.)

10:50 a.m.: Break/networking (10 min.)

11:00 a.m.: Panel/workshop (50 min.) *

12:00 p.m.: New gadgetry demonstration

Hosted working luncheon/networking (60 min.)

1:00 p.m.: Panel/workshop (50 min.) *

1:50 p.m.: Break/networking (10 min.)

2:00 p.m.: Panel/workshop (50 min.) *

2:50 p.m.: Break/networking (10 min.)

3:00 p.m.: Panel/workshop (50 min.) *

3:50 p.m.: Break/networking (10 min.)

4:00 p.m.: Panel/workshop/bloggers showcase (50 min.)

4:50 p.m.: Closing, evaluations/survey/prizes (40 min.)

5:30 p.m.: End

*Concurrent sessions/multiple tracks